4

Komentari (4)

Chupy
Kakav moralni pobjednik i kurac!! Sta sam to ja gledao?! Krenuo je da izbaci bukvalno Cavania!! Toliko je brzo dosao do njega i prvih par koraka napravio jako brzo i bezobrazno, i kad je prevario publiku koja je pocela da pljesce onda je shvatio da vodu moze okrenuti "na svoj mlin" i tako je i uradio. Ljudskosti ovdje nije bilo ni momenta.
Edytz
Sve je tako divno iscenirano da najveći ološ svjetskog fudbala koji je ikada postojao kao bude moralista i humanista!!! Ovo je sve samo nije moralno i humano, već isključivo potez iskompleksiranog očajnika svjesnog da kroz 15-ak minuta treba da krene na put bez povratka na ovom takmičenju!!! Kako može biti neko moralan kad je glavni protagonista anti fer play ponašanja u svakoj utakmici u kojoj igra?!
Babo
Eee ne prdi Skoricu tako ti Boga...
realno_govoreci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.