Ronaldo: Igrao sam u četiri lige, a Messi je još uvijek u Španiji

Ponovo o najvećem rivalu

Ronaldo: Igrao sam u četiri lige, a Messi je još uvijek u Španiji

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo izjavio je za italijanske medije da mu uopšte ne fali Španija, a imao je i zanimljivu poruku za Lionela Messija.

Nakon devet sezona u Real Madridu ovog ljeta Ronaldo je iznenadio sve odlukom da napusti kraljevski klub i potpiše za Juventus. Portugalac se dobro uklopio u ekipu Stare dame, a već je krenuo da ruši rekorde na Apeninima.

U razgovoru za Tuttosport Ronaldo je priznao da mu ne nedostaje španska liga, ali ni Lionel Messi. Portugalac je imao zanimljivu poruku za fudbalera Barcelone kojeg je pozvao da prihvati izazov i dođe igrati u Seriji A.

"Ne nedostaje mi Messi. Možda ja njemu nedostajem. Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Portugalu, sada igram u Italiji, a on je još uvijek u Španiji. Možda sam ja njemu potrebniji. Volio bih da on jednog dana dođe u Italiju i prihvati izazov, kao što sam to ja uradio. Međutim, ako je sretan samo u Barci ja to poštujem", rekao je Ronaldo.

Top Komentari

epa
jos iduce godine otidji u PSG da osvojis i Francusku..ti si lovac na trofeje i individualne nagrade da si isao zbog navijaca isao bi na old traford gdje te gledaju kao kap vode na dlanu...
14 1
Konj konjski
Mozes ti igrati u 24 lige dzaba ti
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi