Ronaldo potpuno iskreno o svojoj igri protiv Villarreala
FOTO - EPA

Zabio je za veliku pobjedu

Ronaldo potpuno iskreno o svojoj igri protiv Villarreala

A. Beganović

Manchester United je u 2. kolu Lige prvaka teže od očekivanog na Old Traffordu savladao Villarreal (2:1).

Nakon poraza na otvaranju Lige prvaka Crveni Vragovi su "morali" dobiti Villarreal, no pobjeda im je "visila" u zraku sve do 95. minute.

A, onda se ponovo, po ko zna koji put, kada je najpotrebnije "ukazao" Cristiano Ronaldo koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostujuće ekipe i pogodio je za veliko slavlje navijača na Teatru snova.

Donio je Ronaldo tako velika tri boda Unitedu, a dan nakon meča je iskreno istakao da nije pružio baš najbolju partiju.

Rekao je, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, da ponekad igra odlično ali ne postigne pogodak, a da nekada njegova igra nije na visokom nivou, no uspije pogoditi.

"Jako sam sretan. Sinoć nisam igrao najbolju utakmicu, nisam igrao baš najbolje. Ali ponekad igram dobro i ne zabijam. Sinoć sam igrao tako-tako i zabio", izjavio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vrlo je važno što smo pobijedili. Znali smo da će biti teško proći u sljedeću fazu ako ne osvojimo bodove u ovoj utakmici. Sada je sve moguće, put nam je otvoren i vjerujemo da ćemo ići dalje ”, dodao je Ronaldo.

Podsjetimo, nakon dva odigrana kola na čelu grupe F nalazi se Atalanta sa četiri osvojena boda, Young Boys i United imaju po tri, a Villarreal jedan osvojeni bod.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti