Costa dao interesantan komentar o Lewandowskom i Ronaldu: Ko je nivo iznad?
Foto - EPA

Brazilac ima jasan stav

Costa dao interesantan komentar o Lewandowskom i Ronaldu: Ko je nivo iznad?

M. Šljivak

Douglas Costa pojačao je minhenski Bayern u finišu prelaznog roka.

Brazilski fudbaler vratio se tako u klub u kojem je proveo dvije jako dobre sezone, a u razgovoru za Bild je komentarisao sadašnje i bivše saigrače u ekipi.

Istakao je da vjeruje da je Cristiano Ronaldo ipak na višem nivou od Roberta Lewandowskog kada su u pitanju brojke kroz karijeru.

"Imao sam tu sreću da igram sa velikim igračima. Sa Neymarom igram u reprezentaciji, Ronaldom u Juventusu, a sada igram sa Robertom Lewandowskim, najboljim igračem Evrope. Ipak, ako gledate samo brojke, Cristiano je nivo iznad", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Costa je upisao prve minute za Bayern ove sezone u Bundesligi i DFB Pokalu, ali još uvijek nije napravio nikakav učinak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran3
Pa nije nista krivo rekao uz duzno postovanje prema Lewi koji je fenomenalan Ronaldo je ipak Ronaldo..
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi