Lineker pohvalio Ronalda i odgovorio njegovim kritičarima
FOTO - EPA

Cijeni Portugalca

Lineker pohvalio Ronalda i odgovorio njegovim kritičarima

A. Beganović

Manchester United je sinoć rezultatom 3:2 savladao Arsenal, a dva pogotka za Crvene vragove postigao je fenomenalni Cristiano Ronaldo.

Iako je u poznim igračkim godinama, Ronaldo je i dalje nezaustavljiv za protivničke odbrane. a sa sinoćnjim golovima stigao je do brojke od 801. gola u karijeri.

Ovaj nevjerovatni učinak komentarisao je i legendarni engleski napadač Gary Lineker.

"Osamsto. To je jednostavno suludo", rekao je Lineker.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov tvit komentarisali su i oni koji ne vole Ronalda. Sjanog Portugalca nazivaju "Penaldo", ali Lineker im nije ostao dužan.

“Ovo je koliko smiješno, toliko i nepoštovanje. Ronaldo je nedvojbeno jedan od najvećih igrača u historiji fudbala. Apsolutni fenomen”, istakao je Lineker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi