Ronaldo na treningu Reala ponizio reprezentativnog kolegu

Portugalac bez milosti

Ronaldo na treningu Reala ponizio reprezentativnog kolegu

Najbolji fudbaler svijeta za 2014. godinu na treningu Real Madrida gurnuo je loptu kroz noge svom reprezentativnom kolegi i zemljaku Fabiju Coentrau nakon čega s uzdignutim rukama slavio kao da je zabio gol.

Fabio Coentrao, ako je suditi po govoru tijela, nije bio baš pretjerano oduševljen. Istovremeno je Cristiano Ronaldo trijumfalno slavio potez kojeg je podvalio kolegi iz kluba i portugalske selekcije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.