Ronaldo: Ne vraćam se, boli me gledati ovakav United

Portugalac ostaje u Realu

Ronaldo: Ne vraćam se, boli me gledati ovakav United

Cristiano Ronaldo je demantovao da će se vratiti u Manchester United. 

Posljednjih dana pojavile su se špekulacije kako će se Cristiano Ronaldo vratiti na Old Trafford ukoliko Jose Mourinho preuzme Manchester United, međutim Portugalac je to u izjavi za španske medije jasno demantovao. 

"U ovom trenutku sam sretan i želim ostati u Realu. Ne vidim niti jedan klub koji je bolji, ako stavite stvari na vagu. Dakle, svi drugi klubovi mogu odmah zaboraviti na mene", izjavio je Ronaldo. 

Iako od povratka nema ništa, Ronaldo i danas sa velikim zanimanjem prati svoj bivši klub.

"Ako je Jose ono što Manchester United želi, onda mislim da je to dobro. Nadam se da će se klub vratiti tamo gdje je bio jer je on impresivan klub kojem je posljednjih godina nedostajao identitet. I boli me kada gledam ovakav Manchester United jer je to klub kojeg nosim u srcu. Volio bih da ih Mourinho može vratiti na vrh", istakao je Ronaldo. 

Vrijedi podsjetiti da je Ronaldo u Manchester United bio dospio 2003. godine iz Sportinga, da bi 2009. godine prešao u Real Madrid. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi