Ronaldo: Neymar će biti bolji od Messija
Foto: EPA

Zanimljiva izjava legendarnog Brazilca

Ronaldo: Neymar će biti bolji od Messija

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar i ovo sezone igra u odličnoj formi u dresu Barcelone.

Neymar je izabran za trećeg najboljeg igrača svijeta u prošloj godini, a mnogi vjeruju da će Brazilac uskoro osvojiti Zlatnu loptu. Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo izjavio je da ga Neymar mnogo podsjeća na njega.

"Neymar mi se puno sviđa i podsjeća me na mene. Imao je neke probleme kada je tek stigao u Evropu, ali sam uvijek znao da će uspjeti. Može li biti kao Messi? Naravno, on ima sve da bude kao Messi, možda i bolji od njega", rekao je Ronaldo.

Također, Ronaldo je dodao da je Barcelona i ove sezone u vrhunskoj formi, ali da bi dolazak Zidanea na klupu kraljevskog kluba mogao zakomplikovati situaciju u Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real igra dosta bolje od dolaska Zidanea. Barcelona je dominantna, ali vjerujem da im Real može pomrsiti račune u domaćem prvenstvu", dodao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije