Ronaldo odbio poziv na Superclasico

Neće praviti društvo Perezu i Messiju

Ronaldo odbio poziv na Superclasico

M. Šljivak

River Plate i Boca Juniors u nedjelju će na Santiago Bernabeu odlučiti o osvajaču Copa Libertadores. 

Utakmica za prvaka Južne Amerike privlači već sedmicama veliku pažnju, a nakon velikih nereda pred revanš na Monumentalu odlučeno je da se meč odigra u Madridu.

Zato je predsjednik Real Madrida Florentino Perez odlučio da na Superclasico pozvati Cristiana Ronalda i Lionela Messija, te im tako odati poštovanje kao igračima koji su obilježili posljednjih deset godina svjetskog fudbala.

Svi su bili oduševljeni ovim potezom prvog čovjeka Kraljeva, ali danas su španski mediji objavili kako se Cristiano ipak neće pojaviti na Superclasicu. Odbio je dobijeni poziv i neće se vratiti na Santiago Bernabeu po prvi put nakon odlaska iz Reala.

Sa druge strane Messi dolazi. On će se naći na tribinama i pratiće ovaj spektakularan meč.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi