Ronaldo: Osjećam se uništeno

Najskuplji nogometaš svijeta tužan nakon ispadanja

Ronaldo: Osjećam se uništeno

Nakon sinoćnjeg poraza od Španije 0:1 i ispadanja u osmini finala SP-a Cristiano Ronaldo je bio veoma tužan, a jedna njegova izjava je izazvala dosta reakcija u medijskim krugovima.

Naime, nakon meča ga je jedan španski novinar upitao da objasni šta se dogodilo, a najskuplji nogometaš svijeta je odgovorio da treba pitati Carlosa Queiroza, portugalskog selektora. Već jutros je Ronaldo hladne glave pojasnio šta je mislio sinoć. 

„Kada sam rekao da pitate Carlosa Queiroza mislio sam to jer je on bio na pres konferenciji poslije utakmice i novinari su mogli čuti objašnjenje za poraz. Ja nisam bio u stanju da objasnim bilo šta“, rekao je Cristiano Ronaldo.

„Nikada nisam mogao zamisliti da ovako jedna nevina izreka može izazvati toliko kontroverzi. Zbog toga od vas tražim da ne izazivate duha tamo gdje on ne postoji. Nema nikakvog slučaja, ništa loše se nije desilo“, kaže sedmica Portugala.

Cristiano Ronaldo je bio u stanju šoka nakon ispadanja njegove reprezentacije i to nije krio.
„Patim i imam pravo da patim. Uništen sam, frustriran sam, potpuno sam uništen i osjećam nezamislivu tugu“, rekao je sa suzama u očima jedan od najboljih igrača današnjice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.