Ronaldo ostaje bez kapitenske trake

Kako piše NOTW

Ronaldo ostaje bez kapitenske trake

Prema pisanju engleskog tabloida News of the World, kapitenu Portugala Cristianu Ronaldu biće oduzeta kapitenska traka zbog ponašanja tokom utakmice osmine finala sa Španijom.

Podsjećamo, Ronaldo je nakon dvoboja u kojem je Španija slavila sa 1:0 golom Davida Ville bijesno reagovao i pljunuo u smjeru kamermana, a na upit za komentar dvoboja uputio je novinare na selektora Carlosa Queiroza.

Čuveni britanski tabloid navodi da je Ronaldo tokom utakmice otvoreno kritikovao taktiku svog selektora, tačnije činjenicu da igra s njim kao praktički jedinom isturenom špicom, a kamere su uhvatile njegovo obraćanje Queirozu:


“Carlos, ovako nećemo pobijediti!”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.