Ronaldo počeo pregovore s PSG-om
Foto: EPA

Dogovoreni uslovi

Ronaldo počeo pregovore s PSG-om

M. Šljivak

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo, održao je prvu rundu pregovora s PSG-om, tvrdi Le Parisien.

Portugalac je navodno početkom sedmice održao sastanak s predstavnicima kluba iz Pariza i već se nazire mogući dogovor dvije strane.

Već se dugo Ronaldo povezuje s PSG-om. Mediji širom Evrope pišu o eventualnom transferu, ali su iz oba kluba demanti za transfer konstantno pristizali.

Ipak, čini se kako bi ovog ljeta konačan dogovor mogao biti postignut. Ronaldo je navodno sve uslove dogovorio i preostalo je da Real da zeleno svjetlo za transfer.

Fantastični Portugalac i ove sezone igra sjajno u dresu Kraljeva. Postigao je 49 pogodaka u 46 nastupa, a tome je dodao i 15 asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prije Reala Ronaldo je nastupao za Sporting i Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi