Ronaldo: Postoji šansa da nekad zaigram u MLS-u

Zvijezda Real Madrida razmišlja o MLS-u

Ronaldo: Postoji šansa da nekad zaigram u MLS-u

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Cristiano Ronaldo priznao je da bi u budućnosti mogao zaigrati u američkoj MLS ligi.

Fudbaler Real Madrida nalazi se na meti mnogih evropskih timova, ali bi on svoju karijeru mogao nastaviti preko bare. Ronaldo još uvijek nema namjeru da napušta kraljevski klub, ali je priznao da postoji mogućnost da nekada u budućnosti zaigra za neki klub iz MLS-a.

"Postoji dobra šansa da nekad u budućnosti zaigram u Americi. Nikad se ne zna, ali sigurno da je interesantno kako se fudbal razvija u SAD-u. Svakako ću razmisliti o tome", rekao je Ronaldo.

Iako je Portugalac prije nekoliko mjeseci izjavio da ima namjeru da karijeru završi na vrhunskom nivou i nekom ov evropskih velikana, čini se da se predomislio. MLS je mamac za mnoge fudbalera i mora se priznati da ova liga postaje sve jača i popularnija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u Real Madrid stiga 2009. godine iz Manchester Uniteda za 94 miliona eura, a o njegovoj budućnosti špekuliše se svakako prelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi