Ronaldo razmišlja o reprezentaciji
Ronaldo iz nekih boljih dana

El Fenomeno ponovo u formi

Ronaldo razmišlja o reprezentaciji

Povratkom u domovinu nekada najbolji igrač na svijetu Ronaldo ponovo se vratio u pravu formu. Iako to još uvijek nije na onom nivou na kojem bi mogao biti Ronaldo sa svojih 19 golova u 25 utakmica za Corinthians  najavljuje bolje dane.

Niz povreda izbacio je Ronalda iz forme, pa se bivša zvijezda Barcelone, Intera i Reala odlučila na povratak u domovinu. Nakon niza uspješnih utakmica i reprezentativne ambicije ponovo su prisutne kod Ronalda.

"Danas ni sam ne bih sebe pozvao u reprezentaciju. Međutim, sada ću da se potrudim kao nikada u karijeri. Uradiću sve da budem tamo i da igram na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Mislim da će to zavisiti od prvog tromjesečja 2010. godine. Priznajem, debeo sam. Međutim, televizija dodaje tri kilograma, a ovdje ima pet kamera, tako da nisam baš ovoliko debeo", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.