Ronaldo se vraća na velika vrata i kupuje španskog premijerligaša

Novi vlasnik Valladolida?

Ronaldo se vraća na velika vrata i kupuje španskog premijerligaša

Endin Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo ozbiljno razmišlja o tome da se vrati u fudbal, ali ovaj put da se posveti nekom drugom poslu.

Jedan od najboljih napadača svih vremena odmara od fudbala nakon što je završio karijeru prije nekoliko godina, ali očito je da ozbiljno razmišlja o povratku. Španski mediji prenose da Ronaldo želi postati vlasnik kluba, a velike šanse da će se to desiti upravo na Pirinejima.

Navodno, Ronaldo je u pregovorima da postane vlasnik španskog premijerligaša Valladolida koji se vratio u La Ligu. Ugledna Marca prenosi da bi Ronaldo u ovom klubu bio vlasnik i predsjednik, a klub bi kupio od Carlosa Suareza koji je već dugo godina na kormilu Valladolida.

Brazilac je prije nekoliko godina bio vlasnik američkog Fort Lauderdalea, ali se je prodao klub 2016. godina. Kako prenosi Marca Ronaldo je dogovorio sve sa sadašnjim vlasnikom Valladolida i klub će kupiti za 30 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi