Ronaldo spasio navijača ispred stadiona Reala

Samo je želio da upozna svog idola

Ronaldo spasio navijača ispred stadiona Reala

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na domaćem terenu protiv Borussije Dortmund u okviru 6. kola grupne faze Lige prvaka.

Kraljevskom klubu je potrebna pobjeda u večerašnjem susretu kako bi s prvog mjesta išli u osminu finala. Igrači Reala sinoć su trenirani na Bernabeu, a u centru pažnje nakon treninga bio je Cristiano Ronaldo.

Jedan od navijača pokušao je da se probije kroz osiguranje ispred stadiona kako bi prišao Ronaldu. Osiguranje je uspjelo da ga zaustavi, ali je Ronaldo svejedno odlučio da smiri stvari, te da se pozdravi s navijačem.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi