Ronaldo stao u odbranu Benzeme i Balea

Portugalac štiti saigrače

Ronaldo stao u odbranu Benzeme i Balea

Real Madrid i ove sezone kao i uvijek cilja na najviši plasman u svim takmičenjima. 

Neće to biti lagan zadatak za ekipu Carla Ancelottija. Madriđani će morati biti na visini zadatka tokom čitave sezone. Najbolji fudbaler Kraljeva stao je u odbranu svojih saigrača, Benzeme i Balea koji nisu baš u najboljoj formi na početku ove sezone. 

"Bale je odličan od svog dolaska. Nije igrao u predsezoni i to mu stvara probleme. Međutim ne treba vršiti pritisak na njega. On je odličan momak koji voli da uči. Moramo zaboraviti cijenu transfera, jer on će praviti velike stvari za naš tim," rekao je Ronaldo, a potom se dotakao Benzeme: 

"Svi imaju svoje uspone i padove. On je važan dio ekipe, čak i kada ne postiže mnogo golova. On je profesionalac koji uvijek sve radi za svoju ekipu," rekao je Ronaldo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.