Ronaldo: Sve je u redu, za par dana sam ok

Obradovao navijače Reala

Ronaldo: Sve je u redu, za par dana sam ok

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo imao je nezgodnu situaciju danas na treningu Real Madrida.

Ronaldo se sudario sa rezervnim golmanom Kikom Casillom te je nakon ukazivanja doktorske pomoći otišao u svlačionicu.

Novinari su uspjeli uzeti kasnije izjavu od njega, a Ronaldo im je rekao da je sve u redu te da će za par dana biti ponovo na terenu.

"Sve je u redu, nema nikakve povrede. Za par dana sam ok. Moramo ostati koncentrirani samo na utakmicu. To je ključ za uspjeh, ne samo za mene već za cijelu ekipu. Siguran sam da će Real Madrid imati veliki dan u subotu. Jako sam zadovoljan sezonom koju sam igrao skoro sve minute i završavam je u dobroj formi", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova vijest će sigurno obradovati navijače Real Madrida koji ne bi željeli da njihov tim u subotnji meč protiv Atletica uđe bez prve zvijezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi