Ronaldo u Juventusu? Oglasio se i Marotta

Podgrijao atmosferu o transfer sagi

Ronaldo u Juventusu? Oglasio se i Marotta

Endin Čaušević

U španskim medijima jučer se pojavila bombastična vijest o tome da Cristiano Ronaldo napušta Real Madrid i svoju karijeru nastavlja u dresu Juventusa.

Ugledna Marca objavila je jučer da je Juventus spremio ponudu od 120 miliona eura za Real Madrid, te 30 miliona eura po sezonu za Cristiana Ronalda. Transfer saga se nastavila i danas u italijanskim medijima koji prenose da Portugalac već traži kuću u Torinu.

Ronaldo i Juventus su očekivano glavna tema u medijima na Apeninima, a mnogi s velikim nestrpljenjem očekuju rasplet situacije. Italijanski novinari danas su "kampovali" ispred kancelarija Stare dame i uspjeli su dočekati generalnog direktora Giuseppea Marottu.

Naravno, glavno pitanje bilo je da li će Ronaldo doći u Juventus ovog ljeta, a Marotta se samo nasmijao i kratko dobacio da nema komentar na tu temu. Naravno, njegov odgovor je samo dodatno povećao sumnje da se tu zaista nešto "kuha".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi