Ronaldo u tunelu sačekao sudiju i postavio mu jedno pitanje

Na poluvremenu utakmice

Ronaldo u tunelu sačekao sudiju i postavio mu jedno pitanje

Cristiano Ronaldo je sa tri pogotka srušio Atletico Madrid i donio svom Realu veliku pobjedu od 3:0 kojom je ovaj klub jednom nogom zakoračio u finale Lige prvaka.

Ronaldo je pogađao u 10., 73. i 86. minuti, a najviše se prašine podiglo oko prvog pogotka, za koji su mnogi rekli da je postignut iz ofsajda.

Upravo to je zanimalo i samog strijelca Cristiana Ronalda, koji je na poluvremenu sačekao glavnog suca utakmice Martina Atkinsona u tunelu Bernabea i postavio mu jedno pitanje.

"Atkinson, ofsajd? Nisam vidio, nisam se htio miješati", rekao je Portugalac engleskom sucu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvom pogotku Real Madrida je prethodila ofsajd pozicija, ali u njoj se našao prije centaršuta Carvajala. Suci tada nisu podigli zastavicu, a u nastavku akcije lopta je iz popravnog pokušaja stigla do Portugalca koji je glavom zabio za 1:0.

Njihov susret su, naravno, zabilježile i kamere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi