Promašio je penal, ispao iz FA Cupa, a onda pokazao koliko srce ima

Ronaldo je ipak bio junak večeri

Promašio je penal, ispao iz FA Cupa, a onda pokazao koliko srce ima

Eldar Ganibegović

Manchester United sinoć je ponovo razočarao i ispao nakon penala od Middlesbrougha u 1/16 finala FA Cupa.

Nakon 90 i 120 minuta igre rezultat je bio 1:1, a engleski drugoligaš se bolje snašao u raspucavanju i prošao u osminu finala takmičenja.

Jedan od tragičara Manchester Uniteda bio je Cristiano Ronaldo koji je u 20. minuti očajno šutirao penal, promašio i propustio Crvenim đavolima donijeti vodstvo.

Ipak, poveli su preko Sancha pet minuta kasnije, a u 64. minuti kada Crooks pogađa za 1:1 na asistenciju Watmorea gosti dolaze do poravnanja.

U penal seriji tragičar Uniteda bio je Elanga koji je promašio odlučujući penal.

Nakon utakmice Cristiano Ronaldo pokazao je koliko srce ima i koliki je lider na terenu. Zagrlio je 19 godina mlađeg saigrača i tješio ga poslije ispadanja i promašaja koji mu se dogodio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Junak zato sto je tješio saigraca? Upm od čega sve nećemo napraviti članak.
5 1
szlaja
Hahahahah pa 5 drugih igraca ga 5 minuta tjesilo vec
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi