4

Komentari (4)

varpl
Niko nije veci od Manchestera ! GGMU
Dinci_auto123
Nisam neki fan Ronalda, ali ovdje je totalno upravu.Ko je gledao utakmicu vidio je kako se Atletico brani i savršeno postavlja.Gol su united zabili tako što su ubrzali tempo igre i atletico igrači se dosoovno rečeno pogube tada jer ne mogu da imaju više te trokutove njihove.Kada bi gore bio još jedan napadač,pojačao bi se tempo igre i pritisak,i lakše bi se prenosila popte u napadu,a ne Maguire da se dodaje i eventualno daje loptu protivnicima.Iako Ragnick treba da ostane gazda i da igrači njega slušaju,ovdje je pogriješio.
Siporex
To da su se pogubili kada je Utd ubrzao igru,tacno je jer Ath osnovni cilj umrtviti igru do max...Da igraju sa dva napadaca ne bi to bilo neke pretjerane razlike ako igraju kao sto su bas sa Ath igrali gdje je RB bio Lindelof,gdje vezni igraci nisu mogli prebaciti loptu kako treba do napadaca u ovom slucaju CR-a i to se desava cesto na Unitedovim utakmicama a najvise u formacije 4-2-2-2...jednostavno nemaju taj tip igraca za tu vrstu formacije! Ragnik mi je ok trener ali sa prvom postavom je sada totalno omasio,jedino mi nekako J. Sancho i Elanga djeluju sve bolji i bolji,moje misljenje...
MUFCDOGROBA
Red, rad i disciplina. Volio bih da Ralf ostane trener Manchestera, ne marim za ponekad neke lose rezultate ili igru jer covjek zna fudbal i ima vizije na za duge staze. Jedostavno osoba sa izgradjenim trenerskim karakterom i zna kako treba da se ponasa i ko je gazda. Stara Fergusonova skola!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.