Ronaldo zove Rooneya u Real

Ronaldo zove Rooneya u Real

Cristiano Ronaldo želio bi da mu se u Real Madridu pridruži nekadašnji saigrač iz Manchester Uniteda Wayne Rooney.

Najskuplji fudbaler današnjice želio bi u Madridu vidjeti Rooneya, jer smatra kako bi se napadač Manchester United odlično snašao u Španiji.

"Wayne bi ovdje bio senzacija. Mislim da bi nam Rooney mnogo pomogao. Real je najbolje mjesto za najbolje svjetske igrače, a Rooney je bez sumnje jedan od njih", rekao je Ronaldo.

"Međutim, on voli svoju zemlju, on voli Manchester United, ali i klub iz njegovog djetinjstva Everton. United je dobar klub za njega, ali nikada ne znate šta se može dogoditi u budućnosti", dodao je Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.