Ronaldov agent nudi bogatstvo za otkup tajnih dokumenata

Želi kupiti dokumente kojih se boji

Ronaldov agent nudi bogatstvo za otkup tajnih dokumenata

Poznati fudbalski agent Jorge Mendes ponudio je zloglasnoj web stranici Football Leaks čak 650.000 eura kako bi otkupio sve njihove dokumente.

Ova web stranica je već u nekoliko navrata kvarila posao poznatom agentu tako što je ranije nego što je trebalo objavljivala detalje o pojedinim transferima, ukljućujući i onog Bebea u Manchester United.

Stranica ima namjeru da, kako kaže izvor La Gazzetta dello Sporta, vlastima pokaže brojne prevare na višemilionskom nivou kada su u pitanju transferi igrača.

"Naše namjere su da pokažemo svijetu da je fudbal postao korumpiran sport. Danas gotovo da ne postoji transfer koji nema veze sa nečim što je ilegalno. Nadam se da ćemo uspjeti vlastima dokazati ove prevare prije nego što nas neko uhapsi", rekao je izvor koji se predstavljao kao 'John'.

Ukoliko je zaista istina ono što John govori, onda bi to mogao biti novi skandal u savremenom fudbalu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi