Ronaldov selfie s navijačem skupo će koštati Portugalce

Kazna zbog ulaska navijača

Ronaldov selfie s navijačem skupo će koštati Portugalce

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo ispunio je želju jednom od navijača nakon meča s Austrijom, koji je želio da napravi selfie sa zvijezdom reprezentacije Portugala.

Upravo taj detalj će skupo koštati Portugalce. Evropska fudbalska federacija (UEFA), pokrenula je danas postupke protiv Fudbalskog saveza Portugala zbog ponašanja navijača.

Kako se navodi, Portugalci su odgovorni za ulazak navijača na teren, koji je napravio selfie s Ronaldom, koji ga je štitio od redara i policije.

Portugalci će vjerovatno biti novčano kažnjeni, a UEFA je pokrenula postupak i protiv FS Mađarske, zbog nereda na navijača u susretu s Islandom.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi