U dobrim odnosima s Baleom

Ronaldov timski duh oduševio navijače Reala

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su slavili na gostovanju protiv Sportinga sa 2:1.

Kraljevski klub je tako ostao u utrci za prvo mjesto u ovoj grupi za koje se bori sa Borussijom Dortmund. Real je sinoć u samom finišu utakmice uspio doći do pobjede, a nakon meča navijači ovog kluba bili su oduševljeni atmosferom u ekipi.

U medijima se špekulisalo da Ronaldo i Bale nisu baš u najboljim odnosima, a portugalski fudbaler odlučio je to demantovati. Nakon što se Bale povrijedio Ronaldo je bio prvi koji je pritrčao da provjeri da li se radi o ozbiljnoj povredi.

Ovaj potez portugalskog igrača oduševio je navijače Real Madrida jer je pokazao da je atmosfera u kraljevskom klubu na odličnom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi