Ronaldova izjava nakon finala zabrinula navijače

Tajanstveni Portugalac

Ronaldova izjava nakon finala zabrinula navijače

Cristiano Ronaldo nije postigao gol u večerašnjem finalu Lige prvaka, no svejedno može slaviti, jer je uz novi trofej sezonu završio kao uvjerljivo prvi strijelac takmičenja.

Nakon što je po peti put u karijeri podigrao trofej Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je privukao veliku pozornost izjavom o svojoj budućnosti u Realu. Bio je vrlo tajanstven.

"Sada ću da uživam, a da li ću ostati ili ne, vidjet ćemo. U sljedećih nekoliko dana ćete znati sve o mojoj budućnosti. Bilo je lijepo u Madridu", izjavio je Ronaldo.

Nije izostalo ni pitanje da li to znači skori oproštaj od Reala, no ostao je zagonetan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne, sad idem uživati sa saigračima, sve ću odgovore dati u sljedećih nekoliko dana."

Ostaje da se vidi da li će Ronaldo napustiti Santiago Bernabeu, iako ga ugovor s Realom veže do 2021. godine. Posljednjih mjeseci portugalski fudbaler se često dovodio u vezu s odlaskom...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije