Ronaldu provukli loptu kroz noge, a on se naljutio nakon Dybaline reakcije

Nije mu bilo baš drago

Ronaldu provukli loptu kroz noge, a on se naljutio nakon Dybaline reakcije

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na svom terenu protiv Atletico Madrida u okvriu 5. kola grupne faze Lige prvaka.

Stara dama je već izborila plasman u nokaut fazu ovog takmičenja, ali sigurno je da nas očekuje sjajan okršaj ovih ekipa. U prvom meču bilo je 2:2, te se nadamo da ćemo i večeras vidjeti što više golova.

Od prve minute trebao bi zaigrati i Cristiano Ronaldo koji je propustio meč u Seriji A protiv Atalante. Portugalcu baš ne ide najbolje u Juventusu u posljednje vrijeme, a posebno se to odnosi na odnos s trenerom Sarrijem.

Ronaldo nije bio raspoložen ni na jučerašnjem treningu, a posebno ga je naljutio Paulo Dybala. Argentinac je bio oduševljen kada je jedan od njegovih saigrača provukao loptu kroz noge Ronaldu dok su igrali "ševe".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalcu se to baš nije svidjelo, te je to jasno pokazao Dybali.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Strucnjak12345
Causevicu debil je za tebe mala riječ
7 0
infinity2612
Jao k9ja ljutnja, pa niie ga ni pogledao. Boze novinara
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi