Rooney izbrijao prsa u obliku broja 19

Proslavio titulu na orginalan način

Rooney izbrijao prsa u obliku broja 19

Wayne Rooney proslavio je titulu Manchester Uniteda na orginalan način. Izbrijao je dlake na prsima u obliku broja 19.

Broj koji je Rooney izbrijao na prsima predstavlja Unitedov broj titula engleskog prvaka. Crveni đavoli su osigurali 19. titulu subotnjim remijem protiv Blackburna (1:1).

Engleski reprezentativac postigao je gol za United iz penala koji im je donio rekordnu 19. titulu prvaka Engleske, a on ju je proslavio na jedinstven način.

Sliku je objavio na svim Twitter-profilu, a poslije je Michael Owen prokomentarisao to na ovoj društvenoj mreži, rekavši: "Niko nije mislio da će Wazza objaviti tu fotografiju, luđi je nego smo mislili".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti