Rooney je izdao navijače Manchester Uniteda?!

Prodao sina ljutom rivalu

Rooney je izdao navijače Manchester Uniteda?!

Iako je Wayne Rooney legenda Manchester Uniteda, njegov sedmogodišnji sin Kai odnedavno trenira sa ljutim rivalom Cityjem. 

Mladi Kai je ranije bio jedan od polaznika akademije Manchester Uniteda, no čini se da Wayne nije bio zadovoljan njegovim fudbalskim razvojem i odlučio je pomoć potražiti u susjedstvu - na Etihadu. 

Mediji u Engleskoj su objavili da je Kai impresionirao skaute Manchester Cityja tokom nekoliko treninga sa njihovim nadama, a interesantno je da Wayne nije prvi igrač koji se odlučio na ovakav potez. Ranije su isto učinili Robin van Persie, Darren Fletcher, Phil Neville... 

I dok pojedini Unitedovi navijači Rooneya nazivaju izdajnikom, drugi se nadaju da će Kai imati put kao Ryan Giggs. On je također bio prošao Cityjevu školu, ali onda je prešao na Old Trafford gdje je proveo najljepše dane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi