Rooney o Liverpoolu: Ključ je Klopp, mogu dominirati u budućnosti

Jasan je bio

Rooney o Liverpoolu: Ključ je Klopp, mogu dominirati u budućnosti

S. Mlaćo

Wayne Rooney vjeruje da Liverpool može nastaviti dominacijom ako Jurgen Klopp nastavi sa vođenjem momčadi.

Liverpool se nalazi na korak do naslova prvaka nakon 30 godina čekanja. Do kraja prvenstva je ostalo još devet kola i sada se sprema veliko slavlje.

Rooney misli da je pred Redsima svijetla budućnost.

"Mlada je ekipa i svi ključni su produžili ugovore. Imaju ogroman potencijal da osvajaju trofeje. Klopp kaže da je nemoguće da neko dominira kao United, ali smatram da griješi. Postoji jednostavan način za Liverpool", kazao je sadašnji nogometaš Derby Countyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra da je ključ u Kloppu.

"Ako ostane na Anfieldu, oni mogu osvojiti najmanje pet naslova prvaka".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi