Rosell: Madridska TV želi nas destabilizovati

Prljave igre ili nešto drugo

Rosell: Madridska TV želi nas destabilizovati

Nakon što je nacionalna španska televizija objavila kako trener Barcelone Pep Guardiola ne želi produžiti ugovor sa Barcom, u Kataloniji su poludjeli.  

Španska nacionalna televizija, stacionirana u Madridu, objavila je danas informaciju prema kojoj trener Barcelone Pep Guardiola ne želi produžiti ugovor sa Barcelonom ukoliko u ekipi ostane Gerard Pique.

 

Ta je vijest izazvala buru negodovanja u Kataloniji, a odmah je reagovao predsjednik Barcelone Sandro Rosell.

 

"Da plaćam porez u Madridu, zabrinuo bih se. Donekle bih razumio da je to objavila privatna televizija, ali da to objavi javna televizija koja se finansira javnim novcem? To ne mogu razumjeti", rekao Rosell.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ovo je klasična kleveta. O dolascima i odlascima zajedno odlučuju trener i sportski direktor. Žalosno je da se takvim klevetama posvećuje medijski prostor. Možda je to samo pokušaj da nas se destabilizuje. Ne bi bilo prvi put", dodao je predsjednik Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.