Rosell: Vilanova će se vratiti na posao za 15-20 dana

Predsjednik Barcelone o treneru

Rosell: Vilanova će se vratiti na posao za 15-20 dana

Predsjednik Barcelone, Sandro Rosell izjavio je kako će se trener katalonskog tima, Tito Vilanova uskoro vratiti na klupu ovog tima.

Podsjetimo, Vilanovi se nedavno vratio tumor kog je hitno morao operisati.

 

"Mislim da će se vratiti na posao za 15-20 dana. Imat će povremene kontrole, ali me je doktor uvjerio da ga to neće spriječavati da vodi ekipu", rekao je Rosell.

 

Vilanova je iz bolnice izašao 22. decembra, 48 sati nakon operacije koja je protekla u najboljem mogućem redu. U narednih šest sedmica, španski stručnjak će biti podvrgnut radioterapijama i hemoterapijama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Španac je Barcelonu preuzeo nakon odlaska Pepa Guardiole, a Katalonci se nalaze na prvom mjestu na tabeli sa 16 pobjeda i jednim remijem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.