7

Komentari (7)

Nimre9
Ee ako je on nekog pojačaao jadni su oni....da nije Englez nebi dosao ni do gilinghema a kamoli do londona...
Maatija
Frajer isti Američki marinci
Penderinos
Dobro je da smo malo sredili sredinu još samo da bakayoka nekome uvalimo i eto mjesta za Ricea
Hakkinen
A ko buraz VI? Englezi vanzemaljci???? Dobar si imaš dobrih komentara ali te ne kontam koji ste to vi a koji smo mi? Koji su vaši a koji su naši ha ha? Šala -:)
gh0ast
Ma svi smo mi srbi hahahahaha
Leo
Ako čovjek prati klub duže vrijeme, navija za njega, ili kupuje dresove kluba, osjeća se dijelom kluba može bez problema da kaže "MI". Kako god da prati klub, doprinosi njegovim finansijama, kako god to bilo, i ima pravo reći "MI". Ne mora ići na svaku utakmicu, ili biti dio ekipe na terenu.
AmarSahi
Pa to neki ne razumiju, evo mene sprdaju što navijam ''samo'' 4 godine za Juve, a kupujem dresove i postere, gledam im skoro svaku utakmicu itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.