Roštiljdžija Jović je sam sebi presudio: Teško će Real preći preko svega

Ponovo je prekršio pravila

Roštiljdžija Jović je sam sebi presudio: Teško će Real preći preko svega

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Luka Jović nastavlja da krši sva moguća pravila.

Fudbaler kraljevskog kluba ovog puta je prekršio pravila koje je La Liga postavila za povratak fudbala, pa je tako fudbalerima zabranjeno okupljanje u većim grupama.

To očigledno ne zanima previše 22-godišnjeg napadača. On je na Instagram postavio fotografije kako roštilja s prijateljima i prekršio je postavljeni protokol.

Jović je u prethodnim mjesecima bio često u centru pažnje. Prvo je napravio haos u Srbiji kada je prekršio mjere zabrane kako bi proslavio rođendan svoje djevojke, a zatim se u Madridu pojavio slomljenog stopala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rukovodstvo Reala je itekako bijesno na postupke svog fudbalera i nema dileme da bi on uskoro mogao završiti epizodu u kraljevskom klubu.

Roštilj bi mu mogao presuditi...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ribery
Balkanski mentalitet potpisao vrijedan ugovor i umjesto da vise trenira da radi na sebi i psihički i fizički on se vratio u rang nase lige.
16 1
kajzerfrancbekenbauer
Uvreda za rostilj, pece meso na struju,dakle u tavi. Al pojest ce se sigurno haha.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi