Roura: Za Messija ne postoje granice

"Ne znam motiviše li ga Cristiano"

Roura: Za Messija ne postoje granice

A. Haznadarević

Samo što je sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo zabio svoj 300. gol u klupskoj karijeri, Lionel Messi je odgovorio sa četiri pogotka u meču protiv Osasune. Ovakav učinak Ronalda je po mišljenju mnogih bio samo dodatni motiv za Argentinca.

Ipak, Jordi Roura nije želio potvrditi, ali ni demantovati ovo mišljenje.

 

"Ne znam da li je motivisan Ronaldovim igrama, ali znam da mu niko nije potreban da ga motiviše", istakao je asistent Tita Vilanove, pritom nahvalivši svog igrača:

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Imam mnogo pridjeva za njega, kada vidite kakve nevjerovatne stvari radi naviknete se, ali kada realno sagledate situaciju shvatite da za njega ne postoje granice", smatra Roura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.