"Samo dragi Bog zna koju veličinu hlača nosi Aguero"

Roy Keane analizirao situaciju Argentinca

"Samo dragi Bog zna koju veličinu hlača nosi Aguero"

Edmir Škorić

Roy Keane, bivši igrač Manchester Uniteda, a sada komentator Sky Sporta, kritikovao je formu Sergija Aguera nakon što se oporavio od povrede.

Nekoliko sedmica je Manchester City bio bez Aguera, koji se povrijedio na početku sezone, a od oporavka je odigrao samo 178 minuta u tri utakmice. Ponovo se povrijedio i neko vrijeme će opet Građani biti bez iskusnog golgetera.

Nakon utakmice između Manchester Cityja i Liverpoola (1:1) u nedjelju, Roy Keane je analizirao Aguerovu situaciju, pa je zaključio:

"Aguero je po povratku izgledao predebelo. Samo Bog zna koju veličinu hlača nosi", rekao je Keane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da se Aguero nije pazio dok se oporavljao i konstantno ležao na kauču čekajući vrijeme da se vrati na teren.

Aguero je svakako jedan od omiljenih igrača navijačima Cityja, a voli ga i Pep Guardiola koji unatoč svemu nije želio da ga se odrekne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti