Bio je zvijezda Real Madrida, sada čeka debi u trećoj ligi: "Moja djeca su bila tužna"

Vratio se u Španiju

Bio je zvijezda Real Madrida, sada čeka debi u trećoj ligi: "Moja djeca su bila tužna"

E. Škorić

Nekadašnji igrač Real Madrida, Royston Drenthe, vraća se u Španiju nakon što je dogovorio saradnju sa Racing Murcijom iz treće lige.

On je potpisao ugovor do kraja sezone i opet će nositi bijeli dres, doduše s primjesama crvene boje.

"Real mi je bio u srcu od malih nogu i jednom kad obučeš taj dres, uvijek želiš da nosiš nešto bijelo", rekao je Drenthe.

Nizozemac stiže u Murciju da pomogne ekipi da se plasira u Segungu, a očekuje se debi u nedjelju protiv Cartagene.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Isprva mi je bilo teško doći ponovo u Španiju, jer su moja djeca bila jako tužna, ali ja sam uzbuđen što ću opet raditi prave stvri. Dobro su me primili, jako sam sretan i zadovoljan i jedva čekam da krenem da igram".

U Realu je igrao od 2007. do 2012. godine, a posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u Herculesu. Igrao je za mnoge timove širom Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ne znam koji je fazon sa stalnim forsiranjem ovog lika, skoro svaki dan je o njemu neka objava. Nije bio nikakva interesantna licnost ni dok je igrao a ne znam zasto bi bio sada.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi