Rubin demantirao ponudu za Kaku

Žele vratiti Martinsa

Rubin demantirao ponudu za Kaku

Edmir Škorić

Rubin iz Kazana, ruski nogometni prvoligaš, demantirao je pisanja španskih medija kako je poslao ponudu madridskom Realu za brazilskog playmakera Kaku.

Španski list Marca pisao je ovih dana kako je Rubin ponudio 45 miliona eura za Kaku, no ubrzo je stigao demant iz Kazana.

"Čuli smo za te glasine, te nam se čine apsolutno smiješnima", kratko je kazao Rubinov glasnogovornik.

Međutim, iz Rubina su poručili kako žele natrag Obafemija Martinsa. Nigerijski napadač odrađuje šestomjesečnu posudbu u Birmignhamu. Iako Martins želi ostati na Otoku, gdje je ranije igrao i za Newcastle, u Kazanu su uvjereni da će na ljeto ponovo računati na tamnoputog omalenog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.