Rubin golom u samoj završnici stigao do pobjede nad Zenitom

Rondon donio trijumf Zenitu

Rubin golom u samoj završnici stigao do pobjede nad Zenitom

Danas je Rubin iz Kazana na svom terenu u okviru drugog kola ruske Premier lige dočekao Zenit iz St. Petersburga. Domaćin je slavio rezultatom 2:1. 

Gosti su nakon svega šest minuta igre uspjeli doći do vodstva, mrežu Rubina nakon asistencije Aleksandra Buharova zatresao je Danny. 

Nakon što je Zenit došao do vodstva terensku inicijativu preuzeo je domaćin, ali do odlaska na odmor Rubin nije pronašao put do gola. 

Zanimljivo nakon šest minuta igre u nastavku opet smo vidjeli pogodak. Ovaj put radovali su se domaći. 

U 51. minuti susreta rezultat je izjednačio Gokdeniz Karadeniz. Na samom kraju susreta u 95. minuti pogodak za pobjedu Rubina postigao je Rondon. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.