Rubin remizirao sa Amkarom

Ruska Premier liga

Rubin remizirao sa Amkarom

Danas je odigrana i druga utakmica 6. kola Premier nogometne lige Rusije između Rubin Kazana i Amkara koja je završila bez pobjednika 1:1.

Već na samom početku susreta Amkar je imao veliku priliku, ali je lopta završila na stativi. Ipak, sve ostalo tokom prvog poluvremena moglo se nazvati samo potpunom dominacijom Rubina.

Bolju igru domaći su krunisali tri minute prije odlaska na odmor kada je za 1:0 pogodio Ryazantsev.  Do kraja poluvremena Ryazantsev je imao još jednu priliku no lopta je završila iza gola.

Međutim, gosti su u 57. minuti stigli do izjednačenja preko domaćeg igrača Romana Sharonova koji je zakačio loptu upućenu od Sekretova sa lijeve strane šesnaesterca u suprotan ugao Ryzhikova i tako pogađa za konačnih 1:1.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.