Rudar bolji od Krupe u prijateljskom meču

Rudar bolji od Krupe u prijateljskom meču

Fudbaleri Rudara iz Prijedora savladali su sastav Krupe rezultatom 2:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Ljubiji.

Treba napomenuti da su Prijedorčani nastupili sa prvim timom, dok je Slobodan Starčević izveo kombinovan sastav, tj. pružio je šansu igračima koji nisu nastupili u posljednjem prvenstvenom susretu, a mjesta je bilo i za igrače iz omladinskog pogona.

Rudar je do vodstva stigao u 35. minutu. Jakupović je iskoristio grešku golmana Kutića, koji je nesmotreno istrčao van šesnaesterca, te je sjajnim lobom donio prednost svojoj ekipi. Rezultatom 1:0 završeno je prvo poluvrijeme.

I u drugih 45 minuta igre viđen je jedan pogodak, ponovo u mreži Krupe. Ovaj put strijelac je bio Radoja, i to sa bijele tačke.

Pred ekipom Rudara sada su nove obaveze. Već za vikend očekuje ih duel sa Čelikom u okviru 23. kola Premijer lige BiH, dok će Krupa u prvenstvu RS snage odmjeriti sa Zvijezdom 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije