Rudar kompletan na Leotar

Prijedorčani žele tri boda

Rudar kompletan na Leotar

Velimir Stojnić ima razloga da bude zadovoljan jer konačno će moći da računa na sve igrače. Od povreda su se oporavili Topić, Puljević i Kotaran.

"Favoriti smo protiv Leotara i to ćemo morati da dokažemo i na terenu. Vjerujem u svoju momčad i nadam se da će oni ispoštovati ono što se dogovorimo u svlačionici. Ako budemo imali pristup kao što je to bio slučaj u meču protiv Veleža u Mostaru onda problema neće biti", rekao je trener Velimir Stojnić

 

Borislav Mikić je trenutno najbolji igrač Rudara iz Prijedora, a i on je najavio pohod na tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Sad treba da ovjerimo bodove osvojene u Mostaru. Ostali smo našim navijačima dužni protiv Sarajeva pa je sad prilika da im se na pravi način odužimo. Pobjeda se ne dovodi u pitanje i sve moramo učiniti da dođemo do tri boda", kazao je Mikić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.