Rudar Prijedor doveo nova pojačanja za Premijer ligu
Foto: rudar-prijedor.com

Dolaze na posudbu iz Borca

Rudar Prijedor doveo nova pojačanja za Premijer ligu

Rudar Prijedor sa novim rukovodstvom i šefom stručnog štaba Igorom Jankovićem cilja na plasman u Premijer ligu.

Posljednji put Rudar se u eliti takmičio 2015. godine, a novi vjetrovi koji pušu u klubu ukazuju kako bi se ovaj tim mogao ponovo upustiti u borbu za Premijer ligu, što svakako potvrđuje i lista pojačanja.

Ognjen Jaćimović, Aleksandar Malbašić, Novica Petrović, Predrag Zekanović..., samo su neki od fudbalera koji su pojačali prijedorski tim, a rubrika 'dolasci' je postala brojnija i za dvojicu članova Borca iz Banjaluke.

Naime, u dogovoru između klubova odlučeno je da narednu sezonu u Rudaru na posudbi provedu napadač Milan Šikanjić i internacionalac iz Malija Djudoni Gbakle, što nam je potvrdio i sam trener.

Rudar također ima i planove glede infrastrukture. Cilj je postaviti novu travu na glavni teren, kao i plastinu na pomoćni, a u planu su još uređene atletske staze, kao i izgradnja semafora...

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi