FK Sloboda nije dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH?

Neslužbene informacije

FK Sloboda nije dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH?

M. Šljivak

FK Sloboda, prema određenim informacijama, nije dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prvostepena komisija za licenciranje klubova, neslužbeno, nije FK Sloboda izdala licencu za takmičenje u narednoj sezoni i tuzlanski tim bi se mogao naći u ozbiljnom problemu.

Službenih informacija zbog politike FSBiH još uvijek nema, ali SportSport.ba neslužbeno doznaje, da je FK Sloboda ostao bez licence.

Ako se ove informacije pokažu tačnim, tim s Tušnja će imati 15 dana da pripremi žalbu na odluku Komisije, a zatim će Drugostepena komisija donijeti konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno na osmom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine s 29 osvojenih bodova, a ako ne dobiju licencu morat će takmičenje nastaviti u nižem rangu takmičenja.

Također, neslužbene informacije govore da su ostali klubovi dobili licence za Premijer ligu, a klubovi koji se bore za Evropu dobili cu licence za nastup u evropskim takmičenjima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ajax11
A kako Zeljo moze dobiti licencu ??? 11 mjeseci plate nema,dugova do grla…
35 8
Harise
Bit ce iduce sezona 4 Bošnjacki klubove, 4 Hrvatske i 4 Srpske. To je nazalost politika postala i zato hoce izbacit Slobodu
19 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi