6

Komentari (6)

Tomas_Danijel
Rudar po statistikama dominantniji gotovo u svim sferama ove utakmice, a u tekstu preko k*rca napisano kao da ljudi nisu ni bili na terenu, jedno 10 prilika Širokog uz gol i jedno 2 prilike uz gol Rudara... Sramotno..
Manager
gledo si uživo na stadionu ? ili je bio prijenos negdje ?
Tomas_Danijel
Na stadionu. Nije bilo prenosa koliko sam upućen drug.
Sebija
Si zdrav? Onako bez uvrede pitam? Široki Imao minimalno 5 stopostotnih šansi, realan rezultat bi bio 0:4 dali ste gol na pogrešku odbrane i odbijanac al nebitno, ti se bunis što nisu pisali kad rudar ima ubscaj s 30m, ne pretjeruj molim te široki prosuo bodove a rudar sudeci po ovoj utakmici ekipa za treću ligu
Tomas_Danijel
@Sebija Pretpostavljam da si kao navijač Širokog gledao tekmu u Prijedoru? Pogledaj statistike, one ne lažu, posjed lopte gotovo izjednačen, broj napada i tzv opasnih napada isto, broj šuteva i van i u okvir gola na strani rudara, realan rezultat bi bio 0:4 jedino u slučaju da je Široki uputio 4 šuta u okvir gola, što dakako nije uradio.. Sportski pozdrav.
FullNogo
Koja šteta...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.