Rudar traži bodove spasa

Rudar traži bodove spasa

M. Jakovljević

Sloga Junajted iz bijeljinskog naselja Tombak u nedjelju na svom terenu dočekuje poslednje plasiranog Rudara iz Ugljevika, koji je pao na niske grane da se bori za goli drugoligaški žovot. Žalost je time veća ako se zna da je Rudar bio član Premijer  lige,,

"Rudar je zapao u krizu takmičarskih tezultata i zato je posljednji na tabeli. To nas ne smije zavarati. Imaju oni mlad i kvalitetan sastav i svakako  zaslužuju bolji plasman. Nastojat će da se "vade" protiv nas. Mi ovog proljeća igramo dobro, posebno kao domaćini jer smo samo remizirali sa Napretkom. Želimo nastavti seriju dobrih rezultata i ostvariti pobjedu a Rudar nek bodove potraži kod drugih protivnika", rijeći su Bajre Delibašića, naboljeg i najiskusnijeg igrača Sloge Junajted.

Uprava Rudara je u pomoć za izlazak iz krize angažovala trenera Zorana Jagodića, vrsnog stručnjaka koji je ovaj tim vodio u njegovim najboljim i najslavnijim danima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Nekad bilo sad se spominjalo. To su bila neka druga vremena. Od slave se ne živi. Rudar ima danas najmlađi tim u svim ligama RS, i pred ovim mladim igračima je perspektivna budućnost. Učinit ćemo sve da izađemo iz krize i obezbijedimo opstanak. Nastojat ćemo da  protov Sloge Junajted bar ostanemo neporaženi", rekao je Zoran Jagodić, trener Rudara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi