23

Komentari (23)

Izet
cestitam Tuzla city samo nastavitetako da igrate po losem terenu
enko
Plemic ,vrijedi li komentara ona praljkovaca od juce.
Arnel925
Ovaj Prijedor nebi trebao igrati u amaterskoj kantonalnoj ligi Norveške odnosno Osla. Ali kod nas moze igrati u Premijer Ligi
BikKojiSjedi
Arnel925
@BikKojiSjedi Pa drug vidiš da se ne zna jeli vaterpol na travi ili kosidba na Rajcu
BikKojiSjedi
Drug, jesi li siguran da bi se onda igralo bilo gdje osim u SA, BL, Širokom i Posušju? BN, TZ, TB...nisu nista bolji, nažalost.
Jugovina
Tuzno je kad covjek zbog mrznje izgubi razum... Liga treba i postroziti kriterije ili mijenjati kalendar, trece nema. Ovo postaje smijesno ali i opasno.
Hasni
Bravo TC i to Husrefe
FighterIXI
Domaći navijači hoće reflektore kako bi lokve noću bolje gledali.
Noname992
Jao terena, jao jada imamo jedan stadion na kojem se može možda igrati u zimskom periodu.
bk123
Meni samo nije jasno zašto se naša liga igra ovako kasno kad je poznato godinama da nemamo uvjete za igru ovako kasno u jesen, zadnja dva kola a i ovo sljedeće je na rubu regularnosti...nemamo uvjeta za igru u ovo doba godine
epson
Bravo Krpa, pozdrav od Zeljovca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.