Rudar Ugljevik igra još jednu važnu utakmicu

Druga liga RS

Rudar Ugljevik igra još jednu važnu utakmicu

M. Jakovljević

Rudar iz Ugljevika je zaista pao na niske grane jer se bori za opstanak u Drugoj ligi RS - grupa Istok. Svaka utakmica do kraja  je kvalifikaciona.

Sutra im u goste dolazi Glasinac 2011 iz Sokoca, koji se nalazi na šestom mjestu  sa 29 bodova.

Tačno je da Ugljevičani imaju najmlađi sastav u ligi. Perspektiva i budućnost je pred tim mladim igračima, ali se postavlja pitanje da li se može obezbijediti opstanak. Ugljevičani su poslednji na tabeli sa svega 18  bodova.

"Već nekolko utakmica igramo pod pritiskom da moramo pobijediti i takve utakmice su najteže. Sutra nema nikakvih kalkulacija, pobjeda nas ostavlja u trci, a u suprotnom sve je gotovo. Vjerujem da će naši mladi igrači uložiti sve svoje znanje i umijeće da zabilježimo pobjedu", kaže trener Rudara Zoran Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi