Rudar uzdrman i oslabljen stiže na Grbavicu

Meč se igra u ponedjeljak

Rudar uzdrman i oslabljen stiže na Grbavicu

S. Mlaćo
Nakon poraza od Sarajeva, u redovima FK Rudar Prijedor okreću se duelu sa još jednim timom iz glavnog bh. grada.

Rudar će u ponedjeljak na megdan Željezničaru.

“Opet teška utakmica protiv ekipe koja ima mlade ali i iskusne igrače. Dočekuju nas poslije poraza u Mostaru, a i mi se nismo proslavili u sudaru sa Sarajevom. Utakmica traje 90 minuta, treba imati koncentraciju tokom cijelog duela. Uz pravi pristup, možemo Želji napraviti problem, mada se i oni pitaju, ali vjerujem u pozitivan rezultat“, naglasio je Nikica Milenković, šef stručnog štaba prijedorskog premijerligaša.

Treba istaći da se Milenković našao na udaru sada već bivšeg člana Prijedorčana Perice Ivetića.

Ivetić se prije par dana razišao sa Rudarom, a istakao je da ga se Milinković riješio jer je on otvorenio govorio kada mu nešto nije odgovaralo.

Oglasi

Ističe da je sličan odnosom i prema još dvojici igrača, te da ga čude Milinkovićevi potezi.

Uzdrmat će to ekipu Rudara sigurno, a pred meč na Grbavici govorio je i Predrag Zekanović.

“Radili smo dobro, ne samo ovu sedmicu, već konstantno. Malo i nesretan poraz od Sarajeva, ali nije nas to poljuljalo, ne idemo na Grbavicu pognute glave. Igraćemo svoju igru, pa šta bude, zašto se ne bi nadali povoljnom rezultatu i bodovima“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da će veliki problem za Rudar biti neigranje povrijeđenog Josepha Amoaha koji će par sedmica biti van terena. Amoah se na startu sezone pokazao kao važna poluga u redovima novog premijerligaša, no Milinković će mu sada morati potražiti zamjenu.

Meč na Grbavici igra se od 18 sati.

Top Komentari

2323
Taj Perica umislio da je veci autoritet u klubu od trenera..Decko trebas procitati bonton a ne pljuvati ..Tako se ne radi .imas 36.godina i ne uklapas se u trenerove planive i sta je tu ne jaano...to pokazuje tvoj angazman u 3.ligu Hrvatske..Zasto te niko od BiH premijerligasa nije amgazaovao kao slobodnog igraca..nije jer si mator a veoma los po svlaciknicu...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi